Wat is Noni?

Wat is Noni?

 

Morinda citrifolia is de wetenschappelijke naam voor Noni, een tropische plant die rijkelijk groeit op de onvervuilde eilanden van onder andere Tahiti. Al meer dan 2000 jaar weten de inwoners van de Polynesische Zuidzee-eilanden van de bijzondere werking van de Noniplant.

 

De ontdekking van Tahtian Noni® door de westerse wereld

Begin jaren 90 hoorde voedingsdeskundige John Wadsworth voor het eerst over Noni. Een vrucht die door de inheemse bevolking van Tahiti altijd gebruikt is vanwege de bijzondere eigenschappen. Hij raakte gefascineerd en ging op zoek naar informatie via vakliteratuur en boeken en bracht oneindig veel tijd door in de bibliotheek. Uiteindelijk reisde hij zelf af naar Tahiti en vond daar de Nonibomen.

Terug in de VS ging John samenwerken met collega-voedingsdeskundige Stephen Story. Bijna drie jaar werkten ze aan de perfecte formule voor Tahitian Noni® Original. Ze deden onderzoek en verzamelden alle mogelijke relevante informatie van deskundigen, in het bijzonder de resultaten van de Noni-expert Dr. Ralph Heinicke, die de eigenschappen van de vrucht al sinds 1953 aan het bestuderen is.

In 1996 richtten John Wadsworth en Stephen story samen met nog drie anderen Tahitian Noni International (TNI) op.

 

Wat zit er in Tahtian Noni® Original?

Tahitian Noni® Original is afkomstig van een natuurlijke bron, zonder toevoegingen van conserveringsmiddelen, suikers en smaakstoffen. De speciale formule is gebaseerd op oude recepten van de eilandbewoners: er wordt gebruik gemaakt van pure moes van de Nonivrucht (89%) alsmede concentraten van druiven- en bosbessensap (11%).

 

Tahitian Noni® Original bevat voedingsstoffen die helpen om het lichaam te beschermen. Dit product is een natuurlijke bron van mangaan en iridoids.

Waarom Tahtian Noni® van Tahitian Noni International (TNI)?

 

Missie

Missie van TNI: "de weldaden van Tahitian Noni® Beverages naar iedereen en overal brengen." Hun slogan in het engels: "Tell the story of lives transformerd". Niet alleen het leven van miljoenen mensen over de hele wereld wordt er beter van, maar ook het leven van de mensen op Tahiti.

 

Behoud van eilanden

De oprichters van Tahitian Noni International hebben daarbij een dubbele opdracht vooropgesteld. Allereerst zorgen ze ervoor dat ze Tahitian Noni® Original produceren zoals het al eeuwen door de inheemse bevolking wordt gedaan.

Tegelijkertijd garanderen ze het behoud van de prachtige eilanden die de zo waardevolle vrucht produceren.

Het verhaal van Tahitian Noni® Original omvat dus zowel de puurheid van het product als het heilzaam karakter van het oorsprongsland. Tahitian Noni International staat dan ook voor de opperste vorm van schone industrie.

 

Ideale omgevingsfactoren herkomst Noniplant

De exotische en ongerepte schoonheid van de eilanden van Frans-Polynesië, daar waar de Tahitian Noni® producten vandaan komen, is legendarisch. Deze eilanden worden algemeen erkend als een van de meest authentieke en zuivere omgevingen ter wereld.

 

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Noni en iedereen die Tahitian Noni® Beverage drinkt, heeft Tahitian Noni International een van de meest moderne onderzoekslaboratoria ter wereld gebouwd. Deze laboratoria richten zich volledig op onderzoek naar Noni en Tahitian Noni® Beverages. Vanaf de eerste dag heeft wetenschappelijk onderzoek een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van Tahitian Noni® Original.

 

Kwaliteitswaarborgsysteem

Tahitian Noni International acht het van het grootste belang om de vrucht op de juiste manier te oogsten, te verpakken, te vervoeren en te behandelen.

Gecertificeerde Tahitian Noni International kwekers worden opgeleid, zodat ze weten hoe ze de boom moeten behandelen, de bodem moeten bemesten en de vruchten moeten plukken.

Elke stap wordt nauwgezet van het begin tot het einde gecontroleerd volgens het unieke zesstappen kwaliteitswaarborgsysteem:

 

  1. het fruit wordt geïnspecteerd door de getrainde kwekers

 

  1. het fruit wordt geïnspecteerd door de exporteurs op elk eiland

 

  1. het fruit wordt bij aankomst in Tahiti geïnspecteerd door de medewerkers van Tahitian Noni International

 

  1. alle afgeleide producten worden gecontroleerd op zuiverheid

 

  1. alle smaakingrediënten worden getest om tegemoet te komen aan de specificaties

 

  1. meer dan 400 verschillende aspecten van het eindproduct worden getest door onafhankelijke laboratoria

 

Goedkeuring EU

Sinds 2003 zijn de Tahitian Noni® producten van Tahitian Noni International goedgekeurd en toegelaten in 15 landen van de EU. Tahitian Noni International heeft sindsdien in totaal 3 'novel food approvals' ontvangen. Deze zijn noodzakelijk voor het op de markt brengen van Tahitian Noni® in de Europese lidstaten.

 

©Tahitian Noni International, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Het eten van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een actieve levensstijl is essentieel voor uw gezondheid en algeheel gevoel van welzijn

Tahitian Noni®, Tepoemä®, Moéa®, Equine Essentials™ en Canine Essentials™ zijn handelsmerken van Tahitian Noni International (TNI)

 

Onafhankelijk Product Consulent van Tahitian Noni International UK ID: 2044070

 

Copyright © All Rights Reserved. Alle foto's op deze webzite staan onder licentie van shutterstock